Inschrijving uitwisselingscross 19-9 en jeugdenduro 20-9 Harfsen geopend

Om in deze Corona tijden wedstrijden te kunnen en mogen organiseren, hebben wij een aantal wijzigingen t.a.v. normaal moeten doorvoeren. Een hele belangrijke is dat wij bij onze motocross, jeugd enduro en cross-country evenementen gaan werken met verplichte voorinschrijving.

 

Voor de evenementen in september 2020 hebben wij ook besloten geen publiek toe te laten. Elke deelnemer kan maximaal 3 begeleiders meenemen. Deze 3 begeleiders dienen door de deelnemer bij zijn voorinschrijving te worden aangemeld.

 

 

Digitale inschrijflinks:

Uitwisselingscross zaterdag 19-9-2020: Klik op deze link om je in te schrijven + je begeleiders aan te melden (deadline 17-9-2020 19:00). Na inschrijving + betaling ontvang je een mail ter bevestiging. Tevens kun je op deze online deelnemerslijst direct zien of je inschrijving is doorgekomen. Is er WEL geld afgeschreven, maar sta je NIET op de lijst, mail dan een copy betaalbewijs naar info@hamac.nl inclusief je aanmeldingsgegevens. Wij komen er dan zsm op terug.

 

Jeugd enduro en cross country 20-9-2020: Voor informatie over het format + tijdschema + Aanvullend reglement kun je hier klikken. Klik op deze link om je in te schrijven + je begeleiders aan te melden (Deadline 15-9-2020 20:00, de cross country zit inmiddels vol!). Na inschrijving + betaling ontvang je een mail ter bevestiging. Tevens kun je op deze online deelnemerslijst direct zien of je inschrijving is doorgekomen. Is er WEL geld afgeschreven, maar sta je NIET op de lijst, mail dan een copy betaalbewijs naar kleinlebbink28@hetnet.nl inclusief je aanmeldingsgegevens. Wij komen er dan zsm op terug.

 

Als jullie zorgen voor goed gevulde starthekken, zorgen wij voor een optimaal geprepareerd circuit en een volledige Corona-proof accomodatie. Gaan we er samen een paar hele mooie evenementen van maken om die nare Corona-smaak van het voorseizoen weg te spoelen. Dank voor jullie medewerking.

 

Cross en enduro commissie MC Hamac Harfsen