Inschrijving 41ste Hamac-Enduro geopend

Het cross seizoen loopt op zijn einde met een prachtige wereldtitel voor de Nl’se motocrossers tijdens de MXoN. En dat betekend dat enduro-minnend Nederland zich opmaakt voor de 2de seizoenshelft.

 

In het voorjaar hebben de Nationalen al in Holten om de punten gestreden, de Inters hebben naast Holten ook 2 uitstapjes bij onze Zuiderburen gehad. Op zaterdag 26 oktober, iets eerder dan normaal i.v.m. sixdays in Portugal, is het weer tijd voor de 41ste Hamac-Enduro in Harfsen en omstreken.

Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt om er weer een mooi evenement van te maken, en dat lijkt wederom te gaan lukken. Opnieuw weer enkele extra landeigenaren bereid kunnen vinden om hun medewerking aan ons evenement te verlenen. Daarmee krijgt onze enduro nog meer bos dan wat altijd al het geval was, daar moet je gewoon bij zijn.

 

Om zeker te zijn van een startplek kun je via deze link inschrijven. En voor aanvullende informatie rondom onze enduro kun je terecht op de enduro pagina welke te benaderen is via de button bovenaan dit scherm.

 

Wij hopen op veel deelname en animo en hopelijk tot de 26ste!

 

Enduro commissie MC Hamac Harfsen