Heel veel Hamac toer- en cross nieuws + foto’s

Ondanks dat het weer wellicht niet direct aan motorrijden en/of crossen doet denken, zitten we bij de Hamac allerminst stil. Alle disciplines zijn achter de schermen druk bezig met hun evenementen.

 

Hamac Run

De Hamai-Run had nog een hele mooie meevaller vanuit de gemeente Lochem. Alle medewerkers van de gemeente ontvangen jaarlijks een kerstgrattificatie. Men kan deze deels/ volledig besteden op de kerstmarkt in het gemeente huis en/of deels/volledig schenken aan een goed doel. Dit jaar was dat goede doel de MC Hamac Run Rit. Namens de commissie mochten Erik en Ab een cheque ter waarde van € 1505,- van de wethouder in ontvangst nemen.

 

Wij zijn alle medewerkers vanuit de gemeente Lochem zeer erkentelijk voor deze prachtige bijdrage. Deze komt zeer goed van pas aangezien we in 2020 de 25ste editie van de Hamai-Run Rit gaan organiseren. En daar willen we nog net even iets meer uitpakken dan normaal, dus deze euro’s gaan we goed besteden.

 

Dutch Masters of Motocross Harfsen 29 maart 2020

I.v.m. vele nationale kampioenschappen in o.a. Engeland en Duitsland heeft de KNMV besloten om de geplande kwalificatiedag van 28 maart in Harfsen te cancellen. De verwachting is dat een deel van de deelnemers zich op de andere competities zullen richten. Hierdoor vervalt de zaterdag in Harfsen en zal op basis van de voorliggende ONK wedstrijden worden bepaald wie zich op zondag 29-3-2020 in Harfsen mag gaan melden om de strijd met de GP-toppers aan te gaan. Want het goede nieuws is, die toppers komen gewoon naar Harfsen. Dus nog meer actie op het Peppelenbos op zondag 29 maart 2020!

 

Kalender en inschrijving uitwisselingscross

Afgelopen week is de kalender voor de uitwisselingscross competitie bekend geworden. De kalender vind u hier, en inschrijven kan via deze link.

 

Cross commissie winterklusdag #4 2019

Ook vandaag, zaterdag 21 december was de cross commissie weer druk in de weer op het Peppelenbos circuit, zo werden o.a.
– De laatste banden afgevoerd
– Bos onderhoud gepleegd
– Hekwerk gerepareerd
– Baan op enkele punten opgehoogd