Hamac organiseert ‘Stap op dag’ voor iedereen die aan motorsport wil proeven

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om met een crossmotor over een crossbaan te rijden? Of wil je weten hoe het voelt om in een zijspan te staan? En misschien ben je wel een echte tourrijder en wil je graag meer informatie over de tourritten die Hamac organiseert. Dan is 16 september hét moment om richting de crossbaan in Harfsen te gaan en kennis te maken met alle facetten van de motorsport!

 

Tijdens de Stap op dag maak je kennis met: solo cross, trial, zijspan, toertochten, de Enduro en de Hamacrun. Het motorcrossen kan je zelf ervaren op een aangepaste crossbaan op het terrein. Motoren, helmen en kleding zijn aanwezig, dus trek je stevige (stoute) schoenen aan en ga 16 september richting het Peppelenbos in Harfsen! Er zijn trial en enduro demonstraties en dit mag je onder begeleiding ook zelf ervaren. Het is een dagje uit voor het hele gezin. Er zijn speel- en stormtoestellen en een springkussen voor de kinderen. Daarnaast is Graaf Jantje aanwezig om de kinderen te vermaken. Mocht je na het rijden op een crossmotor kriebels krijgen om te beginnen, er is ter plekke meer informatie verkrijgbaar over het starten met motorsport.

 

De dag begint om 12:00 en duurt tot 16:00. De entree en deelname is gratis en van te voren inschrijven is niet nodig. Trek stevige schoenen en oude kleren aan!