HAMAC-KLASSIEKERTOERTOCHT en Molenrit de Megafoon

Op zondag 22 april organiseert de Toerafdeling van MC Hamac voor de 24e keer haar Voorjaarsklassiekerrit. Eigenaren van een klassieke motor of bromfiets kunnen hier aan deelnemen. De lengte van de route is circa 75 km en halverwege is er een koffiestop. De route kan achter een voorrijder gereden worden, maar ook individueel aan de hand van de routebeschrijving. Inschrijving is tussen 10.00 en 10.30 uur in het clubhuis op het crosscircuit, Deventerdijk7 in Harfsen. De deelnemerskosten (inclusief koffie bij de inschrijving) zijn € 5,00 en voor leden € 4,00.

 

Ben je niet in het bezit van een klassieker maar je wilt wel rijden op zondag 22 april dan kan dat bij de Megafoon in Twello.

36e Molenrit 

Deze toerrit is 150/250 km lang en gaat grotendeels door de Achterhoek

De route is op GPS verkrijgbaar via voorinschrijving. Bij voorinschrijving d.m.v. terugmailen van ingevuld LOOT en/of KNMV inschrijfformulier zenden ze de route, inclusief track  en inschrijfnummer toe. Inschrijfgeld van € 5,00 kan zondag o.v.v. naam en inschrijfnummer bij Clubhuis MC de Megafoon, Stinzenlaan 81; 7392 AD TWELLO voldaan worden. Overmaken kan ook op NL26RABO0111046157 t.n.v. MC de Megafoon o.v.v. naam en inschrijfnummer.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt U terecht bij toer@demegafoon.nl