Hamac kalender 2021 online + diverse aanmeld- en inschrijflinks online

Zodra het weer, maar vooral het Corona-virus het weer toelaten hebben wij weer een hele rits aan mooie Hamac evenementen op de kalender staan. Binnenkort ontvangen onze leden het Hamac-boekje met lidmaatschapspas. In dit boekje staat alle relevante informatie. Voor degene die niet kan wachten staat die ook online:

 

Hamac-kalender 2021 (o.v.b. Corona-virus)

 

Clubwedstrijden: Deze zijn nog steeds alleen voor leden. Wij vragen je om per wedstrijd vooraf aan te melden en te betalen (net zoals afgelopen jaar tijdens de wedstrijd in september). De aanmelding voor de betreffende clubcross zal ca. 1 week voor de wedstrijd online worden gezet.

 

Crosskaart: De crosskaart (jaar trainingspas, alleen voor leden) kan vanaf heden alleen nog maar digitaal worden aangevraagd. Deze schrijven wij dus niet meer op het circuit uit. Regel dit dus voorafgaand aan het seizoen. Aanvragen en betalen kan via deze link: Aanvragen crosskaart

 

Uitwisselings motocross: Hamac-leden die willen deelnemen aan de uitwisselingscross competitie, dienen zich voor 31-1-2021 te hebben aangemeld via deze link. Daarnaast dien jij je voor elke wedstrijd waarin je wilt deelnemen vooraf digitaal aan te melden bij de betreffende club (deadline donderdagavond 19:00 voorafgaand aan de wedstrijd). De kalender inclusief klasse indeling vind je hier.

 

Nu nog even hopen op mooi weer zodat we weer kunnen trainen, maar bovenal op dalende besmettingscijfers zodat we spoedig weer groen licht krijgen voor onze evenementen.

 

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Bestuur en commissies MC Hamac Harfsen