Hamac-circuit weer geopend met vanaf 1-9-2018 aangepaste trainingstijden!

Gelukkig kan vanaf aanstaande zaterdag 1-9-2018 het Peppelenbos-circuit in Harfsen weer open. Dan zit de traditionele zomerstop er weer op.

 

Er bestaat nog steeds onduidelijkheid over, dus voor de duidelijkheid: Ook niet-leden kunnen trainen bij de MC Hamac Zoals gebruikelijk blijft deelname aan de clubwedstrijden wel een privilege dat bij het lidmaatschap hoort, deelname aan clubwedstrijden dus alleen voor Hamac-leden.

 

Aanpassing jeugdkwartier (elk 1ste kwartier van het hele uur):

Dit jeugdkwartier is alleen toegankelijk voor rijders/sters met een cilinderinhoud >50cc t/m 85cc. Nieuw is dat ouders/verzorgers van een 85cc rijder er voor mogen kiezen om de rijder/ster bij de groep Overig (>85cc) mee te laten trainen, dit gebeurt op eigen risico! Wij rekenen op het gezonde verstand van ouders/ verzorgers/ deelnemers.

Tevens kunnen beginners met een cilinderinhoud >85cc ook gebruik maken van dit jeugdkwartier. Het jeugdkwartier kent normaliter minder deelnemers en het snelheidsverschil is minder groot, perfect om rustig te wennen aan het rijden op een circuit.

Gedurende een dag kan men er maar voor kiezen om in 1 groep deel te nemen, of jeugd of overig. Clubofficials kunnen i.v.m. de veiligheid ten allen tijde besluiten een rijder naar een andere groep over te plaatsen.

Een compleet overzicht van de trainingstijden kan men vinden op deze link.