Geslaagde clubcross en trainingsdag

Sinds 1 september is onze baan weer open. Woensdagmiddag was het direct volle bak tijdens de eerste training. Veel deelnemers aan de ONK en uitwisselingscross competitie maakten van de gelegenheid gebruik om vast wat voorkennis op te doen.

 

Zaterdag 4 september hadden we een gezamenlijke clubcross samen met de VAMC Vorden. Op de goed geprepareerde baan werd enthousiast maar sportief gestreden om de punten. Fijn was het dat de snelste man van de dag een Hamac-rijder was, vorig jaar moesten we op onze thuisbaan nog het onderspit delven. Dat is bij deze rechtgezet.

 

Zondag 5 september kende een wat andere invulling. In de ochtend hebben we onze loyale sponsorclub van de Country Road Business club de gelegenheid geboden om op een vlakke baan kennis te maken met ons circuit. Grote grijnzen, zweetdruppels en gaandeweg de ochtend wat gesteun en gekreun duiden op een prima ochtend die werd afgesloten met een uitsmijter en sportdrank uit een groen flesje.

 

Tevens hebben we op de zondagochtend 11 KNMV-Rookies opgeleid zodat die nu ook het circuit op mogen. Een aantal Rookies maakten van de gelegenheid gebruik om in de middag samen met onze leden onder leiding van Michael Das verder te werken aan hun techniek. In een kleine 4 uur werkte Michael een houding, rijlijnen en persoonlijke tips om nog meer plezier uit het crossen te halen. Ook hier veel tevreden en ietwat vermoeide gezichten.

 

Aanstaande woensdag gaan we weer trainen, en dan gaat het gas zaterdag echt los tijdens de KNMV ONK Motocross. Op zondag sluiten we af met de uitwisselingscross. Al met al kunnen we dus wel stellen dat de zomerstop voorbij is.