Foto’s geslaagde jeugdtraining! Zaterdag 11 november vervolg training (50 t/m 85cc en echte beginners op 125cc)

Afgelopen woensdag hielden wij in samenwerking met Marco Elting een zeer geslaagde jeugdtraining. Het weer was dramatisch, maar dat heeft geen van de deelnemers gemerkt of over geklaagd (motorcross is ook niet voor watjes ūüėČ ). Er werd beter opgelet dan op school en direct werd alles in de praktijk toegepast. Moe, drijfnat, maar zeer voldaan stapten ze naderhand weer af. Binnekort deel 2.

 

Op zaterdag 11 november vanaf 13:30 organiseren wij weer een jeugdtraining in samenwerking met Marco Elting (gediplomeerd KNMV motocross trainer).

 

Doelgroep: 50cc, 65cc & beginners 85 cc (125cc in overleg alleen echte beginners die nog niet op de grote baan hebben gereden. De trainingen vinden plaats op en bij de kleine crossbaan en echt gericht op (basis)technieken & veiligheid. Vooral om de jeugd een veilige en onderbouwde start te geven en ze geleidelijk klaar te stomen voor de stap naar de grote baan. Minimaal 8 rijders en maximaal 2 groepen (maximaal 10 rijders per groep), die bij 2 groepen trainen in aparte blokken. Bij grote drukte zullen deelnemers uit de directe omgeving voorrang genieten.

 

Kosten¬†Hamac leden ‚ā¨ 20,- en niet-leden ‚ā¨ 30,- Men dient wel in het bezit te zijn van een KNMV-licentie, motor en bijbehorende (beschermende) kleding.

 

Aanmelding via mail: hamactraining@outlook.com (per training) & betaling(contant) bij aanmelding aan de baan. Graag op tijd aanmelden, we hebben beperkt aantal plaatsen.

Voor de veiligheid is de jeugdbaan tijdens de trainingen gesloten voor andere rijders.

 

 

Vriendelijke groet,

 

MC Hamac i.s.m. Marco Elting