Dutch Masters of Motocross Harfsen afgelast!

Helaas, het zwaard van Damocles hing al even in de lucht, en met de persconferentie van het kabinet van zojuist viel die definitief. De Dutch Masters of Motocross in Harfsen, gepland op 29 maart 2020 is als gevolg van het Corona virus afgelast.

 

Ondanks dat dit complete overmacht is, is dit een dreun van jewelste voor ons als organisatie. Sinds september vorig jaar zijn we volle bak bezig geweest en we durven te stellen dat we het nog nooit zo op de rit hadden als dit jaar. Heel zuur dat we dit niet in de praktijk hebben mogen brengen. Echter, we moeten reëel zijn. (Volks)Gezondheid is veel belangrijker dan een motocross wedstrijd, dus laten we er met elkaar alles aan doen om dit virus z.s.m. uit te schakelen. Volg daarom de adviezen vanuit de gespecialiseerde instanties.

 

Komende weken zullen we de ontwikkelingen volgen en i.o.m. de KNMV en overheid bekijken of er een inhaalmoment in 2020 mogelijk is. Rest ons nog om alle medewerkers en sponsoren onwijs te bedanken voor de input op welke wijze dan ook. Wij gaan even bijkomen van deze teleurstelling.

 

Wij gaan ons als club nog beraden over eventuele openstelling van het circuit voor trainingen. Hierover spoedig meer.

 

Sportieve groeten,

 

Bestuur en vrijwilligers MC Hamac Harfsen