Diverse huishoudelijke mededelingen enduro Harfsen

Diverse wegafsluitingen
In het weekend van onze enduro wordt er hard gewerkt aan diverse wegen en spoorlijnen in de omgeving van Harfsen. Alleen dankzij hele strikte afspraken met uitvoerende partijen kunnen wij organiseren. Dringend verzoek aan een ieder om zich aan de volgende omleidingen te houden.
A1 afrit Deventer
Deelnemers die normaliter afrit Deventer op de A1 pakken, moeten dit jaar afrit Bathmen nemen. De doorgaande weg van Harfsen naar Deventer ligt er 30-10 uit (zie bijgevoegde kaart), indien je de reguliere omleiding volgt ga jij je starttijd waarschijnlijk niet halen. Vanaf de A1 pak je dus afrit Bathmen, vanaf daar de borden naar Laren volgen (over Braakmanssteeg – Looweg), ter hoogte van CP1 (na enkele kilometers rechtsaf de Wikkemaatsweg op) de reguliere Hamac-bebording volgen naar TC2/CP3/ Start-Finish.
Bebording proeven en tijdcontroles
Speciaal voor het publiek en alle helpers/volgers/tijden schrijvers/ brillen poetsers/ jassen aanpakkers/ regel specialisten/ fruit aangevers / en andere ondersteuners hebben wij een verkeersplan opgezet zodat je niet zelf de weg hoeft te zoeken. Dus doe dat s.v.p. ook niet. Alle cross proeven, tankstops en tijdcontroles staan aangegeven. Je kunt gewoon de borden volgen en de verkeersregels hanteren (vooral ook de snelheid), je zult dan gewoon op tijd komen. Geef s.v.p. gehoor aan deze routes, dit is van belang voor het behoud van de enduro. Het zou jammer zijn als we als gevolg van het gedrag van de volgers geen enduro’s meer kunnen organiseren. Alvast dank voor de medewerking.
Aanpassing in de route
Bij alle 3 de proeven hebben we wat extra grond ter beschikking, dus we kunnen ze weer net iets mooier maken. Dat wordt smullen!
Nieuwe locatie TC1-Tankstop 1
TC1 en tankstop 1 is dit jaar op een andere plek. Deze ligt exact op de route van CP1 naar CP2, dus dat komt weer super uit. Hoe je er moet komen staat op de borden, dus die gewoon even volgen.
Inters Crossproef 9 en 10 op zelfde locatie
Onze laatste crossproef is op en om ons Hamac-circuit en tevens bij de finish en het cateringpunt. We rijden in omgekeerde scratch, dus de snelste Inters zullen hier als laatste arriveren. Om de climax maximaal op te bouwen tot de finale, zullen de Inters in de laatste ronde (ronde 3), deze crossproef 2 x verrijden. Dus nadat ze crossproef 9 van de dag hebben voltooid, rij je de tankstraat in. Daar klok je op een aangegeven tijd weer uit en je rijd direct weer richting de laatste crossproef 10, wederom op het Hamac-circuit. Daar geef je nog 1x alles wat je hebt, en dan zullen we zien wie de beste is. Hierna kun je uitklokken en is seizoen 2021 klaar.
Geen feestavond, wel een donders gezellige finish en prijsuitreiking
I.v.m. allerhande vergunnings en Corona perikelen hebben wij ervoor gekozen geen feestavond te houden. Erg jammer, maar we hebben een prima alternatief. Vanaf omstreeks 14:30 komen de eerste rijders bij de laatste crossproef. Start en finish van deze proef ligt bij ons clubgebouw en cateringpunt. Een ideale plek om de finale te volgen.
Om voor wat extra sfeer te zorgen zullen DE WEEKENDKRACHTEN een stukje live-muziek ten gehore brengen. Dit zal tijdens  de binnenkomst van de deelnemers zijn, alsook in de periode tot en na de prijsuitreiking. Dus we zorgen wel degelijk voor een gezellige seizoens afsluiting. Wij hebben aan alles gedacht, zorgen jullie voor de bezoekers?
Bekers voor daguitslag plek 1-2-3
De club heeft voor alle podium finishers een beker. Dus eindig je in de daguitslag op plek 1, 2 of 3, dan staat er een beker voor je klaar.
KNMV kampioenshuldiging
Na Harfsen zit seizoen 2021 erop. De KNMV kan dus de totaalstand opmaken. Aansluitend aan de uitreiking van de daguitslag, zullen dus direct de kampioenen bij de Inters en Nationalen worden gehuldigd. Dus nog een extra reden om te blijven hangen.
Lang verhaal kort. Het wordt een top enduro met wederom hele gave proeven. Binnen de huidige mogelijkheden hebben wij een creatieve prijsuitreiking georganiseerd waarbij alle ingrediënten voor een gezellige afsluiting aanwezig zijn, hoort u daar ook bij?
Tot zaterdag 30 oktober!
Bestuur en enduro commissie MC Hamac Hamac