(Voorlopige) Deelnemerslijsten jeugd enduro en Cross Country Harfsen

Op onderstaande links staan de voorlopige deelnemerslijsten (versie 28-8) voor de jeugd enduro (14-9) en Cross Country (15-9). Aangezien wij geen aanmeldbevestiging versturen is het belangrijk dat je goed controleert of je erbij staat. Sta je er niet bij, maar is het geld wel afgeschreven, stuur dan een mail aan info@hamac.nl

 

2 uur solo             teams 3 uur


Animo voor deze klasse was boven verwachting en hiervan is inmiddels maximaal aantal deelnemers bereikt.

 

dames 1 uur

Een nieuw initiatief. Gezien het aantal vrouwelijk motormuizen met een OTR/Cross motor hadden wij op wat meer animo gehoopt. In de wandelgangen horen we dat potentieel deelnemers zich laten afschrikken door eventuele extreme hindernissen (niet aanwezig), massale starts (we starten in groepen en ieders op zijn eigen tempo) en snelheidsverschillen (de collega deelneemsters houden rekening met elkaar). Kortom, laat je niet afschrikken en schrijf je in voor en lekker uurtje rijden over de grote crossbaan, jeugdbaan en diverse singletracks door omliggende bossen.

 

Jeugd enduro

Met nog maar 1 week te gaan, tellen we op dit moment slechts 20 deelnemers waarvan 50% in de daglicentie klasse. Wij gaan er vanuit dat de komende week de andere jeugd enduro licentiehouders zich alsnog inschrijven zodat wij (en potentieel andere organisatoren) gemotiveerd blijven om een jeugd enduro te organiseren.

 

jeugd dag

 

jeugd JE1 j

 

jeugd JE2

 

Ca. 1 week voorafgaand aan het evenement zullen wij aanvullende t.b.v. de deelnemers publiceren.