Deelnemen aan de DMX wedstrijd in Harfsen op 24 september? Regel je vooraanmelding tijdig! (Idem voor de uitwisselingscross van 23 september)

Begin juni konden wij jullie informeren dat we op zondag 24 september een wedstrijd voor de DMX-Midden competitie in Harfsen zullen organiseren. Dat betekend een leuk en gevuld weekend breedtesport.

 

 

  • Zaterdag 23 september uitwisselingscross Harfsen
  • Zondag 24 september DMX-Midden cross Harfsen

 

Voor beide competities dien jij je tijdig te vooraanmelden. Daarna kun jij je pas aanmelden voor de betreffende wedstrijd. Het vooraanmelden is gratis, maar dient tijdig te gebeuren. Wacht dus niet tot het laatste moment maar regel dit nu. Dat geeft de organisatie ook wat extra lucht.

 

Aangezien de DMX-Midden de laatste jaren niet in Harfsen heeft gereden, hierbij een kleine toelichting. De DMX-competitie is een KNMV competitie gericht op de breedtesport. Onze inschatting is dat het niveau vergelijkbaar is als aan de middenmoot bij de uitwisselingscross competitie. Aangezien we dit weekend de grote baan rijden, dus inclusief weiland zoals tijdens de Dutch Masters of Motocross, is dit wellicht een leuke kans om nog wat extra meters op ons mooie circuit te maken.

 

Hoe kan ik mij vooraanmelden voor de DMX-competitie?

Om te kunnen deelnemen dien je een aantal stappen te doorlopen:

  1. Neem de volgende regels goed door: https://dmxmidden.nl/inschrijven/
  2. Meld je aan in de gewenste klasse, dit kan door het aanmeldformulier voor jou klasse (uitklapmenu) onder deze link https://dmxmidden.nl/inschrijven/ te doorlopen.
  3. Controleer na 48 uur of je aanmelding is doorgekomen op deze lijst: https://dmxmidden.nl/deelnemers/
  4. Zodra deze 3 stappen geregeld zijn, ben je er bijna. In de maand september zetten wij de inschrijving voor de website open via onze eigen www.hamac.nl site. Meld je hier dan dus aan, regel je betaling en je bent klaar om zondag 24 september lekker te komen crossen.

 

 

Deelnemen aan de uitwisslingscross (UMX) competie op zaterdag 23 september 2023

De UMX rijd jaarlijks in Harfsen, dus dit proces zal bekend moeten zijn. Maar voor de duidelijkheid hierbij de stappen.

  1. Zorg dat je lid bent van 1 van de organiserende verenigingen.
  2. Zorg dat je tijdig op de deelnemerslijst staat doormiddel van een vooraanmelding, zie de stappen hier: https://umx.nu/aanmelden/
  3. Controleer of je vooraanmelding is doorgekomen.
  4. Zodra deze 3 stappen zijn doorlopen, kun jij je in de maand september via de Moto_Inside app voor de wedstrijd in Harfsen aanmelden.

 

Het zijn even wat stappen, maar dit helpt de organisatie enorm. Dus regel je zaken tijdig en dan maken we er weer een mooi motocross weekend van.

 

Cross commissie MC Hamac Harfsen