De Dutch Masters of Motocross wedstrijden voor drie jaar naar Markelo, Harfsen en Oldebroek

De top Motocross competitie in Nederland, de Dutch Masters of Motocross, zal de komende drie jaren in Markelo, Harfsen en Oldebroek verreden worden. Stichting Motocross Markelo, Stichting Motorsport Harfsen en Stichting Circuit Oldebroek slaan met de KNMV de handen ineen en gaan in 2023, 2024 en 2025 gezamenlijk de competitie organiseren. De competitie bestaat in die periode dus steevast uit drie wedstrijden op deze prachtige circuits met de organisatie op een hoog niveau.

 

Afgelopen seizoen stonden de wedstrijden bol van spanning, spektakel en strijd en achter de schermen zijn de organisatoren en de KNMV al weer druk bezig om er komend seizoen weer een fantastisch jaar van te maken met deelname van internationale top rijders. Zij moeten de strijd aan gaan met onze nationale helden die afgelopen jaar, met meerdere WK en EK titels en MXGP overwinningen, maar weer hebben laten zien dat ze op het allerhoogste niveau acteren. Wanneer ook Jeffrey Herlings weer fit is en kan deelnemen beloofd het zeer zeker spektakel te worden.

 

Zodra de MXGP kalender bekend is gemaakt door Infront Moto Racing zal gekeken worden op welke data de Dutch Masters of Motocross competitie in 2023 haar wedstrijden gaat draaien en wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

De drie organisatoren en de KNMV kijken uit naar een fantastische samenwerking met als resultaat een prachtige competitie!