Dat was hem weer, de 42ste Hamac enduro

De 42ste Hamac-enduro is succesvol verlopen. Met ruim 360 deelnemers zat de inschrijflijst bomvol. Tijdens het opbouwen eigenlijk te mooi weer voor de tijd van het jaar, gedurende de wedstrijd werden we getrakteerd op regen en dat maakte deze afsluitende enduro af.

 

In alle klassen werd gestreden om de laatste punten en uiteindelijk konden de kampioenen na een lange enduro dag worden gekroond. Ook de prijsuitreiking werd goed bezocht en na alle complimenten op de route en de proeven kan de organisatie alleen maar tevreden terug kijken op deze wedstrijd dag.

 

Zondagochtend stonden er weer ongekend veel vrijwilligers klaar, en daar zijn wij heel blij mee. Met elkaar werd in een kleine 4 uur de volledige 80 km route hersteld, waarna we konden genieten van een heerlijk stampotten buffet. Die saamhorigheid en gezelligheid maakt de Hamac, en daar zijn we trots op. Ondanks dat er na de enduro meer ongelukjes gebeuren dan tijdens de rit, geeft ook dat wel weer aan hoe gezellig het is. Allemaal bedankt voor jullie inzet.

 

Uiteraard ook dank aan alle landeigenaren, de omgeving, deelnemers, sponsoren en al die andere betrokkenen die deze mooie sport mogelijk maken. Wij gaan even languit op de bank, en tot de 43ste Hamac enduro in 2022.

 

Bestuur en enduro commissie MC Hamac Harfsen