Commissieleden bedankt!

Zondag 30 september was het weer tijd voor ons jaarlijkse commissieledenfeest. Tijdens deze dag maken we er met alle commissieleden die de Hamac rijk is, een gezellige dag van.

 

Dit zijn de mensen die ervoor zorgen dat alle evenementen die de Hamac organiseert weer soepel en gladjes verlopen. We kunnen onze dank daarvoor niet genoeg uitspreken, maar via deze weg nogmaals: DANK JULLIE WEL VOOR JULLIE ENTHOUSIASME, INZET EN BETROKKENHEID!

 

Aangezien ook het commissieledenfeest georganiseerd moet worden, was het dit jaar de beurt aan een delegatie van de cross commissie. Hoe kan het dan ook anders, dan dat er gemotoriseerde activiteiten waren. Men had een ronde welke in team verband met de solex afgelegd diende te worden. Het fanatisme zat er direct al goed in. Vervolgens was het de tijd voor het klassieke Bingo-spel. Het spel was zo klassiek dat die niet helemaal compleet was, volgens de laatste berichten zijn ze nog steeds bezig voor de volle kaart.

 

Speciaal woord van dank aan de organisatoren van dit jaar: Thijs van Kessel, Bjorn Sloot, Rocket Roy van de Pieterman, Nick de Greef en Albert Lansink. Het was weer super voor elkaar mannen!