Clubcross 18 maart gaat door! Circuit 17 maart gesloten

Goed nieuws! De clubcross van zondag 18 maart gaat door. Momenteel is de cross commissie met groot materiaal (2 shovels + een kraan) de baan aan het prepareren. Deze komt er als een biljartlaken (zie bijgevoegde foto van hedenochtend) in te liggen, en met de voorspelde vorst gaan we dus een clubcross op de harde baan rijden.

 

Dit brengt natuurlijk andere risico’s met zich mee, dus we vragen alle deelnemers hun gezonde verstand te gebruiken. Wij zorgen voor een optimaal circuit, als jullie ook je verantwoordelijkheid pakken dan komt dat helemaal goed. Dus haal de thermo onderbroek maar uit de kast.
Deelname alleen voor leden (alleen mogelijk binnen straal van 30 km. rondom Harfsen).

 

Inschrijven 12:00, trainen 13:00 en vanaf ca. 14:00 de wedstrijden.

 

In de kantine kun je terecht voor een hapje en een drankje en wij zullen zorgen voor een vuurtje waarbij je je kunt opwarmen.

 

Zaterdag 17 maart is de BAAN GESLOTEN VOOR TRAINING. I.v.m. de vorst moet de baan 100% vlak en veilig zijn, derhalve kunnen we na een eventuele zaterdagmiddag training de baan onvoldoende prepareren. We geven derhalve prioriteit aan de clubcross en rekenen op jullie begrip.

 

Tot morgen bij de start van de clubcross competitie!

 

Cross commissie MC Hamac Harfsen