Circuit vanaf woensdag 8 februari geopend

It giet oan!

 

De winterstop komt ook in Harfsen ten einde. Vanaf woensdag 8 februari is ons circuit weer geopend voor training. Je hoeft GEEN lid te zijn om in Harfsen te trainen. Vooraf aanmelden via de MotoInside app is noodzakelijk, we laten i.v.m. de veiligheid maar een gelimiteerd aantal rijders toe.

Voor leden die regelmatig in Harfsen komen trainen kan het verstandig zijn een crosskaart te kopen, zie hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

 

Als Hamac-lid bieden we je de mogelijkheid om een crosskaart* aan te schaffen. Met een crosskaart koop je direct voor het gehele seizoen trainingsmogelijkheden. Dus indien je regelmatig als Hamac-lid op het Peppelenbos-circuit komt trainen, is het aanschaffen van een crosskaart verstandig.

 

Zodra je in het bezit bent van een crosskaart, kun jij je in de MotoInside app aanmelden voor de ‘gratis’ trainingsopties van de betreffende training, doordat je als crosskaart houder staat gekoppeld, hoef je dus niet per training te betalen.

 

*Het is een digitale koppeling / abonnement, je ontvangt dus geen fysieke crosskaart meer.

 

Tot eind april is het mogelijk om in de MotoInside app bij het inschrijven voor een training te kiezen voor het ticket “Hamac crosskaart + training”. Je bent gelijk ingeschreven voor de desbetreffende training en op de achtergrond koppelen wij, na controle op jouw Hamac lidmaatschap de digitale crosskaart. Voor de eerstvolgende training kun je dan inschrijven voor de “gratis” categorie.

 

Na eind april is het alleen mogelijk om een crosskaart aan te schaffen door een mail te sturen naar info@hamac.nl.

 

Let op, wij zullen streng toezien op onderstaande;

· Het aanschaffen van een crosskaart is alleen mogelijk voor Hamac leden

· Het aanschaffen en gebruiken van een crosskaart in een verkeerde (goedkopere) categorie

· Wel aanmelden voor een training, maar niet deelnemen

Indien nodig zullen wij hierop ingrijpen d.m.v. het intrekken van je crosskaart (indien dit gebeurt zullen wij geen geld crediteren)