Belangrijke informatie deelnemers cross (country) weekend 19 & 20-9-2020 (VERBODEN VOOR PUBLIEK)

  • De evenementen op 19 & 20 september zijn NIET toegankelijk voor publiek.
  • Er is GEEN mogelijkheid om te overnachten, ga hiervoor naar de nabij gelegen campings (Bijv. De Huurne – De Waterjuffer – Braakhekke allen te Harfsen).
  • Alleen vooraf digitaal aangemelde (en betaalde) deelnemers en begeleiders hebben toegang tot het circuit.
  • Iedereen die via de A1 naar Harfsen komt: Heijmans is bezig met de op- en afritten van de A1, in de weekenden zijn sommige derhalve afgesloten. Houd hier rekening mee en vertrek op tijd.

 

Zoals inmiddels bekend kunnen wij deze evenementen alleen organiseren onder strikte Corona-regels. Elke bezoeker van ons terrein ontvangt bij binnenkomst een overzicht van deze regels. Neem deze goed door en verleen hier je medewerking aan. Indien een van onze vrijwilligers je aanspreekt op de naleving, geef svp gehoor en begin geen discussie over zin/onzin van deze regels. Laten we met elkaar laten zien dat we op een motocross-wedstrijd wel de regels kunnen volgen.

 

Uitwisselingscross zaterdag 19 september
Op zaterdag 19 september hebben we de uitwisselingscross. De inschrijving is gesloten, op deze link vind je de definitieve deelnemerslijst voor zaterdag 19 september.

 

We zijn voornemens conform dit tijdschema* te rijden.

 

Let op! Op 19 september dien jij je aan te melden op het secretariaat. Volg vanaf de Koekoekweg in Harfsen de borden secretariaat. Het secretariaat is vanaf 07:30 geopend (eerder komen heeft geen zin!).

 

 

KNMV ONK jeugdenduro en Cross Country
Op zondag 20 september duiken we de bossen in en is het de beurt aan jeugd enduro en cross country. De enduro en cross commissie hebben weer haar uiterste best gedaan een uitdagend parcours te creëren.

 

 

Meld je via de poort van het circuit bij de inschrijfwagen. Hier worden rijnummers e.d. verstrekt. Zoek een plekje op het rennerskwartier, breng tijdig je spullen naar de tankstraat en zorg dat je op tijd bij start bent.

 

 

Startlijst jeugd enduro

Startlijst Cross Country 2-uurs (op volgorde van inschrijving)

Startlijst Cross Country 3-uurs (op volgorde van inschrijving)

 

 

Tijdschema

Zaterdag na afloop van de UMX gaan we de route testen en zullen we z.s.m. de tussentijden voor de jeugd enduro publiceren.

 

Wij hebben er zin aan en zijn er klaar voor. Tot zaterdag en/of zondag!!

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen