Belangrijke deelnemers informatie (ONK en Club) cross weekend Harfsen 5 & 6 september

Komend weekend is het 2 dagen motocross in Harfsen. We beginnen op zaterdag met een gecombineerde clubcross voor Hamac en VAMC-leden. Op zondag is het de beurt aan de ONK-rijders. Als gevolg van de aanvullende Corona-maatregelen, graag even aandacht voor het volgende:

 

  • Beide evenementen zijn niet toegankelijk voor publiek.
  • Er is geen mogelijkheid om te overnachten (in het aanvullend reglement hebben we enkele campings in de regio geadviseerd). Secretariaat (borden volgen vanaf Koekoekweg in Harfsen) is alleen op zondagochtend vanaf 06:30 geopend.
  • Alleen vooraf digitaal aangemelde (en betaalde) deelnemers en begeleiders hebben toegang tot het circuit. Aanmelden op de wedstrijddag is niet mogelijk. Deadline voor het aanmelden is donderdag 3 september 19:00

 

Onderstaand de procedure voor het aanmelden van de diverse wedstrijden.

 

Clubwedstrijd zaterdag 5-9-2020, Aanvang trainingen 10:00: We rijden deze clubcross op de grote baan inclusief weiland. Deelname is alleen mogelijk voor leden van MC Hamac Harfsen en VAMC Vorden.

Klik hier om je in te schrijven (deadline 3-9-2020 19:00) voor deze clubwedstrijd. LET OP: Zoals eerder gemeld hebben wij de klasse indeling bij de solo’s >85cc en deelnemers < 40 jaar aangepast (op deze link vind je het persbericht en de bijbehorende indeling per deelnemer op basis van uitslagen 2019). Vrijdag zullen wij een deelnemerslijst online plaatsen.

 

ONK Motocross zondag 6-9-2020, Tijdschema volgt vrijdag 4-9-2020: Klik op deze link om je in te schrijven + je begeleiders aan te melden (deadline 3-9-2020 19:00). Na inschrijving + betaling ontvang je een mail ter bevestiging. Tevens kun je op deze online deelnemerslijst direct zien of je inschrijving is doorgekomen. Controleer goed of je op de deelnemerslijst staat met de toevoeging BETAALD. Niet betaalde inschrijvingen worden verwijderd, graag in dat geval opnieuw het inschrijftraject + betaling doorlopen.  Is er WEL geld afgeschreven, maar sta je NIET op de lijst, mail dan een copy betaalbewijs naar cross@hamac.nl inclusief je aanmeldingsgegevens. Wij komen er dan zsm op terug.

 

Wij hebben er zin aan!

 

Bestuur en cross commissie MC Hamac Harfsen