44ste Hamac enduro van 21 oktober 2023 afgelast

Helaas moeten wij jullie informeren dat de 44ste Hamac enduro die voor aanstaande zaterdag gepland stond is afgelast. Dit is bijzonder zuur, maar de omstandigheden bieden ons geen andere optie.

 

Als gevolg van alle regen van de afgelopen periode hebben meerdere (cruciale) landeigenaren aangegeven dat wij dit jaar geen gebruik van hun gronden kunnen maken. Een verzoek waar wij natuurlijk alleen maar gehoor aan kunnen geven. Hierdoor ontstonden er grote uitdagingen om de diverse bospercelen in de proeven te kunnen verbinden. Daarnaast viel ook de route uit elkaar.

Ook qua parkeerweides bij start/finish maar zeker ook onderweg hadden wij geen oplossing. Last but not least zijn er ook trieste familie omstandigheden bij een van de aanwonende families van onze route/proef, ook daar willen wij onze ogen niet voor sluiten. Dit alles samen maakt een puzzel die niet te leggen viel. Los van de nog voorspelde regen.

 

Wij gaan deze teleurstelling even verwerken. Vele uren zaten al in dit evenement, de vergunningen waren binnen, de vrijwilligers waren geregeld, de tenten waren opgezet, de materialen stonden inmiddels op de posten. Helaas kunnen ze ongebruikt weer de berging in. Het inschrijfgeld zal de komende dagen worden teruggestort.

 

Hoe zuur het ook is, wij denken dat dit voor het behoud van onze enduro de enige juiste beslissing is. Op naar de 44ste Hamac enduro in 2024.

 

Bestuur en Enduro commissie MC Hamac Harfsen