1ste Helft seizoen MC Hamac Harfsen afgesloten met kantine opening en commissieledenfeest

Inmiddels loopt mei op zijn einde en dat betekend dat onze vaste zomerstop (juni – july – augustus) weer van kracht is, dus de komende 3 maanden geen cross op het Peppelenbos. Het voorseizoen was natuurlijk extreem nat en dat stond de openstelling van het circuit in de weg. Maar dankzij hard en goed werk van onze baan commissie zijn we toch;

  • 12 x open geweest voor training
  • 1 Dutch Masters of Motocross
  • 1 Clubcross
  • 1 Uitwisselingscross
  • 4 jeugd trainingen
  • 2 jeugd opstapdagen

kunnen houden in de afgelopen 5 maanden. Dat is niet verkeerd gezien het weer.

 

Ieder jaar weer kan de Hamac buigen op de inzet van vele vrijwilligers en commissieleden, dat maakt de realisatie van al die evenementen mogelijk. Vele verborgen uurtjes worden in de club gestoken om met elkaar te genieten van al het moois wat MC Hamac te bieden heeft. Daarom organiseren wij ieder jaar een commissieledenfeest als bedankje, en dat was afgelopen zondag.

 

Deze hebben wij dit jaar gecombineerd met de heropening van onze kantine. De afgelopen maanden zijn daar bizar veel uren in gestoken. Door vrijwilligers en door gesponsorde uren van partners van de Hamac. Berjn Eckelboom heeft de kantine van een fris kleurtje voorzien en Dezigno Harfsen zorgde voor een prachtige keuken, top geregeld allemaal!!!

Die hebben wij dan ook feestelijk laten openen door onze 2 jongste leden.

 

De cross activiteiten gaan even op een lager pitje, maar de toer die komt net lekker op stoom. Dus genoeg te doen.

Allemaal bedankt voor een mooi voorjaar.

 

Bestuur MC Hamac Harfsen