16-9-2018: MC Hamac Stap Op dag

Ooit zul je ergens mee moeten beginnen. Zo begonnen ergens in de 20-er jaren van de vorige eeuw enkele dorpsgenoten een motorclub waar in 1952 de Hamac uit is ontstaan. Zo maakte Jeffrey Herlings op zeer jonge leeftijd (het schijnt dat die eerder kon crossen dan lopen 😉 ) al zijn eerste rondjes en zo zijn wij deze week begonnen met de promotie van de MC Hamac Stap Op dag.

 

Eerder deze week viel in de regio al Laren Magazine op de mat met een zeer leuk artikel over deze dag en onze club. De roze motor zwerft al enkele weken in de regio en sinds dit weekend staan ook de banners. MC Hamac realiseert zich als geen ander dat de drempel om te beginnen met de motorsport hoger is als bij de meeste andere sporten. Doodzonde want de sport is zo mooi. Voor ons de reden om die drempel wat te verlagen. Op zondag 16-9-2018 kan een ieder die serieus geintresseerd is in het beginnen met motorsport/rijden op het Peppelenbos-circuit terecht. Die dag staat er een assortiment aan motoren waar een ieder tussen de 5 en 80 jaar zijn eerste rondes op het circuit kan draaien. Dat kan zelf d.m.v. een solo motor of in het zijspanbakje bij een ervaren rijder. Daarnaast zijn er clinics van onze enduro en toer commissie en zal er een trial demonstratie worden gehouden.

 

Voor de kleintjes is er voldoende vertier in de vorm van Graaf Jantje. Dus wederom: Een dagje uit, een dagje Peppelenbos. Noteer 16-9 in de agenda, bel/SMS/App/Tag/Deel dit bericht met een ieder van wie jij vind dat dit het moment is om de stap te maken. Wij zijn er klaar voor, er staan diverse trainers klaar om jullie te begeleiden.

i t